Azon gondolkodtam, hogy milyen kémiai folyamat eredménye az, hogy ha megsütöd a hagymát, akkor édes lesz. Mikor ilyeneket csinál, akkor tök jó a kémia. ha valaki elmondaná, megkösöznném. Mondjuk azt nem ígérem, hogy meg is érteném. :)
2009.09.27. 12:47 Zott
4 komment
A bejegyzés trackback címe:
https://ajvett.blog.hu/api/trackback/id/tr286499707
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Viking 2009.09.28. 14:49:49
Hát kémiailag nem tudom, meg amúgy sem, csak tippelem, hogy a hagymában van cukor, az meg talán karamellizálódik. És ezért lesz édes. De ez csak tipp...
Asszem hülyeség...
Ájvett 2009.09.28. 16:50:20
sztem az :) mármint hülyeség :) de azért aranyos :)
Viking 2009.09.29. 00:02:41
nekem legalább volt ötletem :) de az is lehet, hogy azért lesz édes, hogy a gyerekek is megegyék. Kémiailag logikus...
Ájvett 2009.09.29. 01:09:36
ez a kémia tök rendes, hogy gondol a gyerekekre!
