HTML

Tűztánc

Friss topikok

  • korábbi Ájvett :): Pontosan ez az, hogy egyes szereplőket szeretünk, ezért van szükségünk arra, hogy mítoszok al... (2012.03.16. 00:32) Sissi és a történelem
  • ájvett: volt, hogy felébredtem, és lett volna gondolatom, de nem mertem úgy beleokoskodni, hogy lehet,hog... (2012.03.14. 22:57) Álomkór
  • csillanelli: ma pl. egy szakács-lapot olvastam a buszon, amiben rozmaringos bárányhús volt,amire én hangosan el... (2012.03.12. 23:46) Zenezenezenezene
  • csillanelli: a francia különben nekem is szerepel a terveim között. meg a kirándulások is :) meg a pohár bor, t... (2012.03.12. 23:41) Célok
  • csillanelli: nem, bár szerintem a hűség, a megbízhatóság legalább olyan fontos, mint a kezdeti nagy szerel... (2012.03.12. 23:40) Igen?

Címkék

2009.09.27. 12:47 Zott

Azon gondolkodtam, hogy milyen kémiai folyamat eredménye az, hogy ha megsütöd a hagymát, akkor édes lesz. Mikor ilyeneket csinál, akkor tök jó a kémia. ha valaki elmondaná, megkösöznném. Mondjuk azt nem ígérem, hogy meg is érteném. :)

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ajvett.blog.hu/api/trackback/id/tr286499707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viking 2009.09.28. 14:49:49

Hát kémiailag nem tudom, meg amúgy sem, csak tippelem, hogy a hagymában van cukor, az meg talán karamellizálódik. És ezért lesz édes. De ez csak tipp... Asszem hülyeség...

Ájvett 2009.09.28. 16:50:20

sztem az :) mármint hülyeség :) de azért aranyos :)

Viking 2009.09.29. 00:02:41

nekem legalább volt ötletem :) de az is lehet, hogy azért lesz édes, hogy a gyerekek is megegyék. Kémiailag logikus...

Ájvett 2009.09.29. 01:09:36

ez a kémia tök rendes, hogy gondol a gyerekekre!
süti beállítások módosítása